DISCLAIMER

De website www.immo-dominique.be wordt beheerd door Immo Dominique bvba, Van Eyckstraat 43 te 1800 Vilvoorde België, erkend vastgoedmakelaar met als BIV-nummer 207379. Het gebruik van deze website houdt in dat u de volgende gebruiksvoorwaarden integraal aanvaardt.

Vastgoedkantoor Immo Dominique bvba is niet verantwoordelijk voor foutieve of onvolledige gegevens van de panden of andere informatie die op deze site voorkomen. Afmetingen en andere cijfergegevens worden door de eigenaars medegedeeld. Immo Dominique kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor afwijkingen. De vermelde gegevens op deze website evenals de plannen worden u vrijblijvend aangeboden en ter inlichting, wij kunnen u niet garanderen dat de informatie betrouwbaar of volledig is. Vastgoedkantoor Immo Dominique bvba is niet verantwoordelijk voor welke beslissingen of handeling dan ook die een gebruiker van deze site zou nemen. Vastgoedkantoor Immo Dominique bvba kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele storingen, onderbrekingen of fouten en verwante informatiediensten.

Alle teksten, lay-outs en scripts op deze site zijn eigendom van Immo Dominique bvba. Elke overname of aanpassing van deze teksten – geheel of gedeeltelijk – is verboden tenzij er een voorafgaandelijke schriftelijke toestemming is vanwege Immo Dominique bvba. Ook voor alle foto’s en afbeeldingen op deze site geldt een copyright. Ook hier is elke overname of aanpassing verboden tenzij er een voorafgaandelijke schriftelijke toestemming is vanwege Immo Dominique bvba. De gebruiker heeft wel een recht op het gebruik van de teksten en afbeeldingen, namelijk een reproductierecht voor opslag, back-up of afdruk op papier. Dit recht is persoonlijk en mag niet worden overgedragen. Elk onrechtmatig gebruik van de gegevens op deze site kan leiden tot een burgerrechterlijke of strafrechterlijke vervolging.

Vastgoedkantoor Immo Dominique bvba verbindt zich ertoe uw persoonlijke gegevens naam, adres, emailadres, telefoon, zoekinstellingen die via onze website worden verzameld te beschermen en enkel aan te wenden voor intern gebruik.

ADRES

Immo Dominique b.v.b.a.
Van Eyckstraat 43
B-1800 Vilvoorde
BTW: BE 0466.236.834
Tel +32 (0)2 756 52 00
Fax +32 (0)2 756 52 09
E-mail: secretary@immo-dominique.be

 

Vacatures

Waarborgorganisme

Collectieve polis via het BIV

 

 

Verkoopsvoorwaarden

Algemene Verkoopsvoorwaarden
Disclaimer