DISCLAIMER

De website www.immo-dominique.be wordt beheerd door Immo Dominique bvba, met maatschappelijke zetel in de Van Eyckstraat 43 te 1800 Vilvoorde.
Immo Dominique bvba is een erkend vastgoedmakelaar met als BIV-nummer 207379.
Het gebruik van deze website houdt in dat u de volgende gebruiksvoorwaarden integraal aanvaardt.

Vastgoedkantoor Immo Dominique bvba is niet verantwoordelijk voor foutieve of onvolledige gegevens van de panden of andere informatie die op deze site voorkomen. Afmetingen en andere cijfergegevens worden door de eigenaars medegedeeld. Immo Dominique kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor afwijkingen. De vermelde gegevens op deze website evenals de plannen worden u vrijblijvend aangeboden en ter inlichting, wij kunnen u niet garanderen dat de informatie betrouwbaar of volledig is. Vastgoedkantoor Immo Dominique bvba is niet verantwoordelijk voor welke beslissingen of handeling dan ook die een gebruiker van deze site zou nemen. Vastgoedkantoor Immo Dominique bvba kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele storingen, onderbrekingen of fouten en verwante informatiediensten.

Alle teksten, lay-outs en scripts op deze site zijn eigendom van Immo Dominique bvba. Elke overname of aanpassing van deze teksten – geheel of gedeeltelijk – is verboden tenzij er een voorafgaandelijke schriftelijke toestemming is vanwege Immo Dominique bvba. Ook voor alle foto’s en afbeeldingen op deze site geldt een copyright. Ook hier is elke overname of aanpassing verboden tenzij er een voorafgaandelijke schriftelijke toestemming is vanwege Immo Dominique bvba. De gebruiker heeft wel een recht op het gebruik van de teksten en afbeeldingen, namelijk een reproductierecht voor opslag, back-up of afdruk op papier. Dit recht is persoonlijk en mag niet worden overgedragen. Elk onrechtmatig gebruik van de gegevens op deze site kan leiden tot een burgerrechterlijke of strafrechterlijke vervolging.

Vastgoedkantoor Immo Dominique bvba verbindt zich ertoe uw persoonlijke gegevens naam, adres, emailadres, telefoon, zoekinstellingen die via onze website worden verzameld te beschermen en enkel aan te wenden voor intern gebruik.

ADRES

Immo Dominique b.v.b.a.
Aarschotsestraat 113
B-1800 Peutie
BTW: BE 0466.236.834
Tel +32 (0)2 756 52 00
Fax +32 (0)2 756 52 09
E-mail: secretary@immo-dominique.be

Maatschappelijke zetel
Van Eyckstraat 43
1800 Vilvoorde

 

Vacatures

Nuttige links

SOGIS - Login
OPENSyndic - Login
Vlaamse Vastgoed Federatie
Lid van UNIZO
Vastgoed - Tv
BIV - Nr. 207379
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar en
Vastgoedmakelaar-Syndicus,
erkend in België - BIV Nr. 207379
Onderhevig aan de plichtenleer van de vastgoedmakelaar

Waarborgorganisme

Collectieve polis via het BIV

 

 

Verkoopsvoorwaarden

Algemene Verkoopsvoorwaarden
Disclaimer